Globalt Företagstryck AB

Globalt Företagstryck är ett fullservicetryckeri. Det har vi alltid varit. Vad det innebär? Det avgör du! Inget projekt är det andra likt. Den mindre serien visitkort ena stunden kan vara årsredovisningen med limbunden rygg den andra. Vad vi gör åt dig avgör du.

Vi hanterar hela kedjan från a till ö, eller endast tryck från färdiga original i någon form. Oavsett vilket får du alltid den uppbackning som gör att vi tar hand om dina "problem" små som stora.

Våra uppdragsgivare är allt från mindre företag och organisationer som vi hjälper med produktioner från sättning till färdigt tryck, till reklambyråer som uppskattar vår service med slutförädlingen av deras produktioner. Vi ger gärna råd och tips på vägen, alltifrån pappersvalet till att optimera formaten. För oss är nämligen inte tryck bara en fråga om papper och färg, det är en fråga om service.

Själva basen i vår verksamhet är så klart att vi trycker. Vi har olika pressar för olika behov, det är offsetpressar och digitala maskiner i olika format. Vi vet dessutom att ingen tryckpress i världen kan ersätta lång yrkeskunskap och det är något som vi värdesätter här.

Steget innan papperet förvandlas från vita fiber till trycksak är repron. Idag möts vi av så olika underlag för tryck att vi måste vara välutrustade. Allt ifrån färgseparerade original till digitala filer som vi tar hand om och "rippar" till film hanteras med samma omsorg.

Kvalitet är något man bedömer utifrån det färdiga resultatet. Skärning, falsning, limning, klamring och häftning gör vi mycket av här i huset, annat tar vi hand om genom duktiga underleverantörer. Det viktiga för dig är att du ska kunna känna dig trygg inför slutresultatet.

Tryck är inte alltid så lätt. Att inte bara passivt trycka enligt förfrågan utan även tillföra, ge tips och konkreta lösningar som inte bara ger god kvalitet utan även god ekonomi är för oss en ledstjärna. En annan är att du ska få dina trycksaker inom utsatt tid. Bortförklaringar är en svordom hos oss.

 
Globalt Företagstryck AB | Tellusborgsvägen 67 | 126 29 Hägersten | Telefon 08-32 50 50